Роман Борисович Толстих - маріупольський журналістБанк фото- та кіноконкурсів
Ліги "ДИПКОРПУС"


Головна | Реєстрація | Вхід

Головна » 2011 » Лютий » 9 » до 28.02.2011 - Конкурс фотографів «Сучасна Україна» в рамказ "Українських тижнів" у МакДональдз®!
18:35
до 28.02.2011 - Конкурс фотографів «Сучасна Україна» в рамказ "Українських тижнів" у МакДональдз®!
 Поринь у справді українську атмосферу в МакДональдз®! Бери участь у конкурсі талантів «Твори по-українськи» та покажи всім, якою бачиш Україну саме ти!
З 26 січня по 20 квітня 2011 року (включно) викладай власні фотографії на тему «Сучасна Україна»у форматі «jpg» в хорошій якості, які займають не більше 1 мегабайта на сайті www.uaweeks.com.ua. Кількість надісланих робіт – необмежена!
Учасник конкурсу має надати назву та короткий опис місця, в якому була зроблена фоторобота, чітко вказавши, де саме в Україні вона зроблена.

Проміжні результати конкурсу будуть оголошені 1 березня. З 20 робіт, які за період з 26 січня по 28 лютого наберуть найбільшу кількість голосів, буде створено слайд-шоу, яке з 14 березня по 26 квітня (включно) розмістять на плазмових екранах у закладах МакДональдз® для загального перегляду. Твої роботи побачить справді величезна кількість відвідувачів! Це унікальна можливість отримати визнання та продемонструвати свій талант!

Головний переможець акції отримає справді корисний подарунок – ноутбук MacBook! Ти завжди будеш в курсі всіх подій у світі цифрових технологій! Учасник, який займе друге місце, стане власником фотопринтера, а за третє місце конкурсант отримає фоторамку!

Тож не втрачай нагоду показати всім своє бачення нашої Батьківщини! Твори справді по-українськи! Не приховуй свій талант! Нехай його побачать і оцінять всі!
 

Офіційні правила конкурсу фотографів «Сучасна Україна»

1. Загальні положення.
1.1. Замовник Конкурсу – ПІІ «МакДональдз Юкрейн ЛТД», що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Гришка 7 (надалі – Замовник Конкурсу, МакДональдз®).
1.2. Організатор Конкурсу – ТОВ «АСС-ТВ», що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Димитрова, 11 (надалі – Організатор Конкурсу).
1.3. Мета проведення Конкурсу – можливість дізнатися більше про сучасну Україну через фотороботи фотографів-аматорів на тему «Сучасна Україна» та вибір кращих фотографів Конкурсу.
1.3.1. Тематика Конкурсу – фотороботи, які стосуються сучасної України, зокрема: парки, сквери, будівлі, ліси, гори, водоспади, природні явища, пори року, страви, традиції, свята, тварини тощо, окрім обмежень до робіт, які зазначені в умовах цього Конкурсу.
1.4. Фотороботи, які беруть участь в Конкурсі – власна фотографія учасника конкурсу на тему «Сучасна Україна», яка розкриває дух сучасної України, відображає життя сучасної України, зокрема: споруди, парки, сквери, будівлі, ліси, гори, озера, водоспади, природні явища, пори року, страви, традиції, свята, тварини тощо, окрім обмежень, які зазначені в умовах цього Конкурсу, та до якої учасник конкурсу надав короткий опис місця, в якому була зроблена фоторобота, тему фотороботи, та яка пройшла, перед її розміщенням на сайті, модерацію на відповідність вимогам Конкурсу. Участь в Конкурсі беруть фотороботи, які були створені на території України та відповідають темі «Сучасна Україна».
1.4.1. Не допускаються до участі в Конкурсі фотороботи, які містять інформацію, яка заборонена умовами Конкурсу.
1.4.2. Якість фотороботи – фоторобота повинна бути у форматі «jpg» в хорошій якості, займати не більше як 1 мегабайт.
1.5. Подарунки Конкурсу:
Учасник, фоторобота якого зайняла перше місце, отримує один MacBook.
Учасник, фоторобота якого зайняла друге місце, отримує один фотопринтер.
Учасник, фоторобота якого зайняла третє місце, отримує одну електронну фоторамку.
1.5.1. Вибір моделі (марки, конфігурації тощо) Подарунка здійснюється Організатором на власний розсуд.
1.6. Учасник Конкурсу – учасником (надалі – «Учасник») Конкурсу може стати будь-яка фізична особа, яка є громадянином (громадянкою) України, якій на момент проведення Конкурсу виповнилося 16 років, яка надіслала на сайт www.uaweeks.com.ua свою фотороботу, заповнила на сайті www.uaweeks.com.ua анкету та за умови допуску фотороботи до участі в Конкурсі Організатором Конкурсу.
1.6.1. Організатор та Замовник Конкурсу не зобов’язані перевіряти правоздатність та/або дієздатність Учасників та Переможців Конкурсу.
1.6.2. Співробітники Організатора та Замовника Конкурсу та члени їх родин не мають права брати участь в Конкурсі.
1.7. Авторські права на фотороботи – на період дії Конкурсу учасники та переможці Конкурсу передають Організатору та Замовнику Конкурсу всі виключні авторські майнові права на всі фотороботи, які беруть участь в Конкурсі, з правом їх розміщення, демонстрацію для публічного огляду у закладах МакДональдз®, мережі Інтернет без виплати винагород, відповідно до умов Конкурсу.
1.7.1. Беручи участь в конкурсі, Учасник погоджуєтеся з можливістю використання, розголосу надісланих ним фоторобіт (фото та/або авторських коментарів) в маркетингових і рекламних цілях без будь-яких матеріальних претензій з боку Учасника. Права на використання матеріалів переходить до Організатора/Замовника Конкурсу і можуть бути використані на їх розсуд з метою організації конкурсу, інформування про його результати.
1.8. Організатором Конкурсу не беруться до участі в Конкурсі фотороботи, які не відповідають умовам Конкурсу. Фотороботи, що не відповідають умовам конкурсу (фото не по темі конкурсу, чужі фотороботи, фотомонтаж тощо), а також роботи, які суперечать законодавству України та/або загальнолюдської моралі, будуть видалятись без попереджень і пояснень.
1.9. Переможці Конкурсу – три учасники Конкурсу, фотороботи яких під час голосування на сайті www.uaweeks.com.ua, набрали найбільшу кількість голосів.
1.9.1. Якщо будуть траплятися випадки маніпулювання рейтингом, то Організатор Конкурсу має право зменшити кількість голосів на таку, яка була до моменту маніпулювання та/або видалити таку художню роботу з участі в Конкурсі без пояснень та попереджень.
1.10. Резервні переможці Конкурсу – 5 (п’ять) учасників Конкурсу, фотороботи яких під час голосування на сайті www.uaweeks.com.ua набрали найбільшу кількість голосів після фоторобіт переможців Конкурсу, та які визначені компетентною Радою Конкурсу на випадок, якщо хтось із Переможців Конкурсу не дотримається Правил Конкурсу, відмовиться від отримання Подарунка Конкурсу.
1.11. Рада Конкурсу – складається з 3 осіб від Організатора Конкурсу та з 2 осіб від Замовника Конкурсу. Художня Рада здійснює модерацію робіт (недопуск до Конкурсу, видалення з Конкурсу робіт) в рамках проведення Конкурсу згідно Офіційних Правил.
1.12. Організатор та Замовник Конкурсу не приймають претензій стосовно визначення Переможців Конкурсу та/або оголошення результатів Конкурсу.
1.13. Організатор Конкурсу несе відповідальність за надання Подарунків Переможцям Конкурсу, а також сплачує всі податки та платежі, пов’язані з отриманням Подарунків Переможцями Конкурсу.
1.14. Організатор та Замовник Конкурсу не несуть відповідальність за зміст фоторобіт, які беруть участь в Конкурсі.
14.1. Учасник Конкурсу самостійно несе відповідальність у разі, якщо використання фоторобіт, надісланих для участі в конкурсі, порушує права третіх осіб.
1.15. Запитання, пропозиції та скарги Учасники можуть залишити на сайті www.uaweeks.com.ua у розділі «Зворотний зв’язок».
1.16. Інформація про термін проведення Конкурсу, його повні правила, зміни, доповнення до правил та умови доступна тільки на сайті www.uaweeks.com.ua.
1.17. Участь в Конкурсі означає повну згоду Учасників з усіма умовами Конкурсу та передбачає те, що Учасники, беручи участь в цьому Конкурсі, підтверджують свою згоду на:
- право на зазначення імені та прізвища Учасника стосовно його участі/перемоги в Конкурсі для засобів масової інформації, визначених компанією МакДональдз®, і/або для виготовлення графічних рекламних матеріалів стосовно Конкурсу без виплати винагороди Учаснику та/або Переможцю Конкурсу;
- збереження всіх прав на ці матеріали за компанією МакДональдз®;
1.18. Компанія МакДональдз® залишає за собою право брати інтерв’ю у Переможців Конкурсу, у тому числі, в прямому ефірі за умови їхньої згоди.
2. Строк проведення Конкурсу.
2.1. Конкурс проводиться з 26 січня по 20 квітня 2011 року (включно).
3. Місце проведення Конкурсу.
3.1. Конкурс проводиться по всій території України на Інтернет-сайті www.uaweeks.com.ua.
4. Вимоги щодо фоторобіт.
4.1. Організатор та Замовник Конкурсу сподіваються, що Учасники враховуватимуть тему Конкурсу – «Сучасна Україна».
4.2. Не допускаються до участі у Конкурсі та підлягають модерації, зокрема:
- фотороботи, які явно не відповідають темі Конкурсу;
- фотороботи, в яких відсутній короткий опис місця, де була зроблена ця фоторобота, та про що ця фоторобота;
- чужі фотороботи, в яких явно очевидне чуже авторство;
- фотороботи, в яких міститься ненормативна лексика та інші нецензурності;
- фотороботи із зображенням фізичної особи, яка не давала Учаснику своєї згоди на розміщення її зображення для участі Конкурсі, за винятком випадків, коли ця інформація об’єктивно становить суспільний інтерес і стосується публічних осіб;
- провокаційні, агресивні фотороботи, що розпалюють расову, релігійну чи міжнаціональну ворожнечу, ображають національну гідність, містять заклики до повалення конституційного ладу тощо;
- фотороботи, які містять пряму комерційну рекламу;
- фотороботи, які містять рекламу компаній, підприємств, організацій їх продуктів (послуг), знаків для товарів і послуг тощо;
- фотороботи, які містять оголені натури;
- фотороботи, які суперечать законодавству України та/або загальнолюдській моралі тощо.
4.3. У разі регулярного порушення (1–2 випадки) Учасниками умов Конкурсу Організатор Конкурсу залишає за собою право без попереджень і пояснень:
- не допускати фотороботи до участі в Конкурсі;
- видаляти фотороботи з Конкурсу;
- відмовляти у врученні Подарунків Конкурсу.
5. Умови та порядок участі в Конкурсі.
5.1. Для взяття участі в Конкурсі Учаснику необхідно:
- зареєструватися та заповнити анкету на сайті www.uaweeks.com.ua;
- відправити на сайт www.uaweeks.com.ua власну фотороботу на тему «Сучасна Україна» в хорошій якості в форматі «jpg» розміром до 1 мегабайта;
- вказати місце, де була зроблена ця фоторобота, та надати підтверження, що це місце в Україні. Кількість фоторобіт, які можна надіслати для участі в Конкурсі, н обмежена.
5.2. Рада Конкурсу впродовж 2–3 робочих днів розглядає надіслані фотороботи та здійснює відбір тих робіт, які відповідають умовам Конкурсу. Відібрані фотороботи будуть розміщені в «Галереї» конкурсних робіт з наступною інформацією: автор, назва та опис роботи на сайті www.uaweeks.com.ua для участі в Конкурсі.
5.3. Фотороботи для участі в Конкурсі надсилаються Організатору Конкурсу з 26 січня по 12 квітня 2011 року (включно).
5.4. Умови голосування за фотороботи:
- голосування за фотороботи триває з 26 січня по 20 квітня 2011 року (включно).
- фотороботи Учасників знаходяться на сайті www.uaweeks.com.ua у галереї фоторобіт у розділі «Галерея».
- галерея фоторобіт доступна для всіх відвідувачів сайта, незалежно від того, чи є ця особа Учасником Конкурсу.
- кожний відвідувач сайта має можливість віддати свій голос за певну роботу, яка йому сподобалась, лише один раз протягом всього періоду проведення Конкурсу.
- кожний відвідувач сайта має можливість віддати свій голос за будь-яку кількість робіт, що йому сподобались, протягом всього періоду проведення Конкурсу.
Для можливості проголосувати за роботу відвідувачу сайта необхідно буде зареєструватись: ввести свою електронну адресу і пароль доступу на сайт, після чого йому буде надіслано код для авторизації на сайті.
5.5. Організатор оголосить проміжні результати Конкурсу 1 березня 2011 року (за період з 26.01 по 28.02.2011 (включно)) , відбере 20 кращих фоторобіт згідно рейтингу голосування на сайті uaweeks.com.ua та зробить з них слайд-шоу, яке буде розміщене у період з 14.03.2011 по 26.04.2011 (включно) на плазмових екранах у закладах МакДональдз® для загального перегляду.
6. Права та обов’язки Учасників.
6.1. Учасники Конкурсу мають право:
- розмістити на сайті www.uaweeks.com.ua у розділі «Афіша» календар виставок своїх робіт, вказавши час і місце виставки.
- голосувати за свої художні роботи на сайті www.uaweeks.com.ua;
- голосувати за роботи інших учасників конкурсу на сайті www.uaweeks.com.ua;
- запрошувати своїх друзів, знайомих, рідних голосувати за роботи на сайті www.uaweeks.com.ua;
- відмовитись від Подарунка Конкурсу впродовж 5 днів з моменту повідомлення електронною поштою або оголошення списку Переможців Конкурсу на сайті www.uaweeks.com.ua, надавши письмову заяву Організатору.
6.2. Учасники Конкурсу зобов’язані:
- дотримуватись умов Конкурсу;
- не маніпулювати рейтингом (голосами) фоторобіт самостійно або із залученням інших осіб;
- надсилати фотороботи зі своїми коментарями відповідно до теми Конкурсу.
7. Визначення Переможців Конкурсу.
7.1. Переможцями Конкурсу є три учасники Конкурсу, фотороботи яких отримали на сайті www.uaweeks.com.ua найбільшу кількість голосів. Сумарна кількість голосів, яку набрали всі роботи одного Учасника, не зараховується.
7.2. Визначення Переможців Конкурсу відбудеться 20.04.2011 року.
7.3. Організатор Конкурсу розмістить список Переможців Конкурсу та фотороботи за які віддали найбільшу кількість голосів на сайті www.uaweeks.com.ua у розділі «Переможці» 20.04.2011 року.
7.4. Організатор гарантує об’єктивність при визначенні Переможців Конкурсу.
8. Умови отримання Подарунків.
8.1. Організатор Конкурсу впродовж 5 робочих днів зв’яжеться з Переможцем Конкурсу, надіславши лист на електронну адресу Переможця, з якої надіслана робота для участі в Конкурсі, та повідомить про його Перемогу в Конкурсі, надасть повну інформацію про умови вручення Подарунка.
8.2. Організатор Конкурсу видасть Переможцю Подарунок Конкурсу лише після отримання від Переможця таких документів:
- копії паспорта громадянина України (1, 2 сторінка та сторінки з реєстрацією),
- копії ідентифікаційного коду. У разі, якщо у Переможця відсутній ідентифікаційний код, то необхідно надіслати копію довідки з Державної податкової інспекції та/або рішення суду, яке набрало законної сили, про право здійснювати платежі без ідентифікаційного коду.
- письмову розписку про те, що роботи, які брали участь в Конкурсі, дійсно належать Переможцю Конкурсу та їх використання не порушує права третіх осіб.
8.3. Подарунки будуть вручені Переможцям Конкурсу у період з 20.04.2011 по 20.05.2011 (включно) через доставку кур’єрською службою. Витрати на кур’єрську доставку Подарунків компенсуються Організатором Конкурсу.
8.4. У випадку відмови Переможця Конкурсу від Подарунка, неможливості його отримати або якщо Організатор не отримав від Переможця копії документів, зазначених в пункті 8.2. цих Правил, Організатор має право вручити Подарунки Резервним переможцям Конкурсу, (починаючи з першого, який набрав найбільше голосів із 5 резервних).
8.4.1. Отримати Подарунок Переможець Конкурсу зможе у період з 20.04.2011 по 20.05.2011 (включно) через доставку кур’єрською службою. Витрати на доставку Подарунків компенсуються Організатором Конкурсу.
8.5. Грошова компенсація Подарунків не виплачується.
8.6. Витрати Переможця Конкурсу, пов'язані з отриманням Подарунка Конкурсу (витрати на дорогу, проживання, харчування, компенсація за неотриману заробітну плату у зв’язку з приїздом до Організатора Конкурсу для отримання Подарунка, телефонні розмови тощо) Організатором та Замовником не компенсуються.
8.7. Утримання та сплата податків, пов’язаних з одержанням Подарунків, здійснюється за рахунок Організатора.
8.8. Організатор та Замовник Конкурсу не несуть відповідальність за якість Подарунків.
8.9. Переможець Конкурсу при врученні їй/йому Подарунка має підписати розписку, яку надасть йому Організатор, про те, що вона/він отримав Подарунок і не має жодних претензій до Організатора та Замовника Конкурсу.
8.10. Організатор має право відмовити Переможцеві в отриманні Подарунка на таких підставах:
8.10.1. Невиконання Переможцем умов Конкурсу.
8.10.2. Переможець Конкурсу впродовж 14 днів з моменту його оголошення Переможцем Конкурсу не надав Організатору копії документів, які зазначені в пункті 8.2. цих Правил.
8.10.3. Впродовж 5 днів з моменту визначення Переможців Конкурсу Організатор Конкурсу не може зв’язатися з Переможцем Конкурсу (електронна пошта вказана невірно, поштова скринька заблокована або є недійсною, електронна скринька не приймає вхідні повідомлення, номер мобільного телефону Переможця Конкурсу заблокований,не відповідає на вхідні дзвінки або є недійсним).
8.11. Переможці Конкурсу не можуть передавати права на отримання Подарунка.
9. Інші умови.
9.1. Організатор не несе відповідальності за достовірність наданої Учасниками інформації щодо контактів з ними.
9.2. Всі рішення Ради Конкурсу, зокрема, що стосуються результатів Конкурсу, є остаточними і обов’язковими для всіх Учасників й оскарженню не підлягають.
9.3. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення правил та умов Конкурсу, будь-які спірні питання та/або питання, не врегульовані цими правилами, остаточно вирішуються Організатором та Замовником. Рішення Організатора та Замовника є остаточним та оскарженню не підлягає.
9.4. Організатор має право використовувати дані Переможців та учасників Конкурсу (П.І.Б., електронну адресу та інші) для інформування про продукти та послуги Замовника.
9.5. Учасники підтверджують свою згоду на збирання, зберігання, використання, обробку й поширення Організатором та Замовником даних (у тому числі, персональних даних, фотографій) в цілях цього Конкурсу.
9.6. Факт участі в цьому Конкурсі означає ознайомлення і повну згоду всіх Учасників з умовами цих Правил.
9.7. Організатор має право змінювати Правила. Ці Правила, так само як і зміни до них, набувають чинності з моменту їх розміщення на сайті www.uaweeks.com.ua.
9.8. Зовнішній вигляд Подарунків Конкурсу може відрізнятися від зображення на рекламно-інформаційних матеріалах.
Категорія: Конкурси :-D | Переглядів: 747 | Додав: dipcorpus-mdgu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Категорії розділу
Новини :-) [1]
Оголошення ;-) [30]
Конкурси :-D [117]
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024